Kurumsal Astroloji

Ekonomi her gün değişip dururken kimi iş fırsatlarını değerlendirmeye çekiniyor musunuz? Kurumunuzun en önemli sıkıntıları nedir? Ne tip yöneticiler kurumunuza en uygundur? Bir ortaklık teklifi aldınız ama endişeleriniz mi var? Kurumunuz için en şanslı yatırım dönemi ne zamandır? Yeni bir ise baslamak icin sirketinize en dogru zaman ne zaman?
Şirketinize ya da kurumunuza yönelik astrolojik danışmanlık, her an değişen ekonomi ortamında fırsatları fark etmek, sıkıntıları atlayabilmek ve olabileceklere hazırlıklı olmak avantajını sağlar. Kurumların da tıpkı insanların olduğu gibi doğum anları ve bu anlardan çıkan doğum haritaları vardır. Kurumsal astrolojik danışmanlık, kurumunuzun faaliyete başladığı ya da ticari anlamda kimlik kazandığı anın haritasını temel alır. Bu haritada kurumunuzun güçlü ve zayıf yanlarını belirleyebilir be önümüzdeki dönemlerde karşılaşacağı durumları tahmin edebilir. Şahıs şirketleri ve KOBİ’ler için şirket sahibinin de doğum haritası kurumun doğum haritasıyla karşılaştırılır. Daha büyük şirketler için üst yönetimin, karar vericilerin doğum haritaları incelenebilir. Yeni bir şirket kurmayı düşünüyorsanız, şirketinizin faaliyet alanına göre astrolojik anlamda en ideal kuruluş vaktini belirleyebiliriz. İnsan Kaynakları da kurumların başarısında kritiktir. Astrolojik danışmanlık size insan kaynağınıza dair özgeçmişlerinin asla söyleyemeyeceği şeyler söyleyebilir. Bu danışmanlık sayesinde en ideal elemanları seçebilir, mevcut personelinizin motivasyonlarını artırıcı yöntemleri belirleyebilirsiniz. Özetle, aşağıdakilere benzer soruların astrocevapları sayesinde kurumunuzun karlılığını artırabilirsiniz: Finansman, yatırım, yeni müşteri bulmak için, yeni faaliyetlere girişmek için en iyi, en şanslı zaman ne zamandır? Şirketimin büyümesinin önündeki engel nedir? Engelleri yenmek için neler yapabilirim? Ekonomik kriz döneminde nasıl planlama yapmalıyım? Yeni reklam kampanyasını çıkmak için en ideal zaman ne zamandır? Ortaklık fırsatı çıktı. Bunu değerlendirmeli miyim? Başarılı bir ortaklık olacak mı? Yeni bir yöneticiyi transfer etmek istiyoruz? Bu yönetici kurumumuza faydalı olacak mı?

Yazar : Admin ~ Genis bir bilgi yelpazesi sunar

Arsiv Kurumsal Astroloji - Admin - 1 Kasım 2014 Cumartesi-1yorum: Kurumsal Astroloji
 

1 yorum:

  1. JTV Gaming launches first casino in Texas
    JTV Gaming, a 대구광역 출장샵 leading provider of gaming 광명 출장마사지 solutions in the USA, will 이천 출장샵 launch a first-of-its-kind gaming platform in 강릉 출장샵 the 통영 출장마사지 state.

    YanıtlaSil