EVLİLİK FALI: İKİNCİ EVLİLİK MÜMKÜN MÜ?

Soru: Arkadaşım Ayça, eşinden boşanma aşamasında. Tekrar evlenip yuva kurmasını çok istiyoruz. Acaba ne zaman yeniden evlenecek?

Teşekkürler. Zeynep Ç.


Cevap: Soruyu sorduğunuz saatin gökyüzü (yıldız) haritasını çıkaralım.



 Ikinci evlilik

Bu soruyu arkadaşınız adına sorduğunuz için haritayı ilerletmemiz gerekir. 11. Ev arkadaşları temsil eder, dolayısıyla 11. Evin burcu, arkadaşınızın yükseleni sayılır. 11. Ev Balık burcundadır. Arkadaşınız Ayça’nın temsilcisi Jüpiter’dir. Jüpiter, Balık burcunda kendi evindedir. İlerlemiş haritalarda Ay’ı temsilci olarak almıyoruz.

Ayça’nın eşi, Ayça’nın 7.evinin yöneticisi olan başak Burcu temsilcisi Merkür’dür. Merkür Oğlak burcunda ve Ayça’nın 10. Evinde yer almaktadır. 10.evdeki Mars da ikinci eşin diğer temsilcisidir.

Jüpiter’in kendi evinde olması Ayça’nın duygu durumunun iyi olduğuna işarettir.

Jüpiter, Oğlak burcunda düşüktür, Merkür de Balık burcunda. Ayça ve potansiyel eşi birbirlerini kendi evlerine misafir edemezler. Yani Ayça ve potansiyel eş birbirlerine zararlı durumdadırlar.

Uranüs, boşanmanın temsilcisidir ve Jupiter’le kavuşmak üzeredir. Bu da 2.5 ay içinde Ayça’nın boşanacağına işarettir.

Jüpiter’le Merkür arasında bağ olmaması beraberlik konusunda isteksizliğe işarettir.

Eşin diğer temsilcisi olan Mars da Oğlak burcunda güçlüdür fakat Jüpiter’le arasında kare açı vardır ve geçmişte kalmıştır. Mars, Jüpiter’in evinde, yani Balık burcunda güçlüyken Jüpiter, Mars’ın Oğlak burcundaki evinde güçsüzdür. Ayça, potansiyel eşe ılımlı bakarken, eş Ayça’yı kabullenmeyecektir.

Güneş’in veya Ay’ın aşk gezegeni Venüs’le olan bağı da ilişkinin gelişeceğine işaret edebilir fakat her iki gezegen de Venüs’le bağ kurmamıştır.

Kuzey Ay Düğümü’nün evlilik evinin yöneticisi ve kötü huylu bir gezegen olan Mars’la kavuşumu da negatif etkiyi artırır.

Özetle, gökyüzünde Ayça’nın yeniden evlenebileceğine dair işaretler mevcut değildir.

NOT: Bu konuyla ilgili sorularınızı http://www.astrocevap.com/product/soru-astrolojisi/ üzerinden bana yönlendirebilirsiniz.

Yazar : Admin ~ Genis bir bilgi yelpazesi sunar

 

0 yorum:

Yorum Gönder