PARA ANALİZİ:

Soru: Çalıştığım yerde sene sonlarında genelde prim alıyoruz fakat finansal kriz sebebiyle prim almayacağımıza  dair söylentiler çıktı. Bu sene sonunda prim alabilecek miyim?

Teşekkürler. Gamze F.



Cevap: Soruyu sorduğunuz anın gökyüzü (yıldız) haritasını çıkaralım.





Soruyu sorduğunuz anda yükselen Boğa burcundadır. Boğa, şanslı bir burçtur.

Boğa burcundaki yükselenin temsilcisi Venüs, sizi temsil ediyor ve 6.evde, Terazi burcunda bulunuyor. Venüs Terazi burcunda kendi evindedir.

Prim ise ‘işinizden aldığınız para’ olarak düşünülebilir. Bu da 10. evinizden sonraki 2. ev olan 11. evle temsil edilir. 11.eviniz Kova burcundadır. Priminiz, 11. evinizin yöneticisi Satürn tarafından temsil edilir. Satürn, Terazi burcunda güçlüdür.

Ay, Başak burcunda 5. evin sonunda olduğundan 6. evde sayılır.

Bereketi temsil eden gezegen Jupiter’dir. O da hem işten gelen parayı temsil eden 11. Evinizdedir hem de Balık burcunda güçlüdür. Şans noktanız da 11. Evinizde bulunmaktadır.

Ay, Başak burcundan çıkmadan önceki son ilişkisini Yay burcunda güçsüz durumdaki Merkür’le yapar fakat Ay, daha hızlı bir gezegen olduğundan Merkür’ün kendi temsilci burcu olan Başak’ta ağırlaması daha önemlidir.

Her ne kadar temsilci gezegenler arasında sıkı bağlar yoksa da bu sene prim alacağınıza dair yeterince işaret var fakat temsilciler arasındaki ilişkiler çok kuvvetli olmadığından miktarı beklediğiniz kadar olmayabilir.

Yazar : Admin ~ Genis bir bilgi yelpazesi sunar

Arsiv PARA ANALİZİ: - Admin - 29 Ekim 2014 Çarşamba-0 Yorum: PARA ANALİZİ:
 

0 yorum:

Yorum Gönder