BOŞANMA FALI

Evlilikler kadar ayrılıklar üzerine de sorular alıyorum. Bir danışanım eşiyle aralarında sorunlar olduğunu ve boşanıp boşanmayacaklarını sordu. Ona verdiğim cevap şu şekildeydi:



Merhaba,

Sorunuzu aldığım andaki gökyüzü haritasını çıkardım. Bu çıkan haritada sorunuzun cevabına dair ipuçlarını aradım. Madde madde ipuçlarını aşağıda değerlendirdim.

Boşanma ile ilgili sorunun yıldız haritası
Boşanma ile ilgili sorunun yıldız haritası
* Soruyu sorduğunuz anda yükselen burç Başak’taydı. Temsilcisi Merkür (yani siz), 10. Evde ve Ikızler burcunda – yine kendi evinde, yüksektir. Fakat Güney Ay Düğümü ile kavuşumda kaotik etkilere sahiptir. Bu da sizin hareket alanınızı kısıtlayan bir engel olduğuna işarettir. Ama siz aslında güçlüsünüz ve engelleri yenebilecek durumdasınız. Ama bunun farkında değilsiniz.

* 10. Ev, aynı zamanda eşinizin ailesini de temsil eder. Eşinizin ailesi de sizin engeliniz olabilir.

* Sizi temsil eden Merkür, Güneş’e çok yakın. Bu kadar yakın olması yanmaya işaret eder. Siz boşanmaktan ya da eşinizden korkuyorsunuz.

* İlişkinizi 7. Ev belirler. 7. Eviniz Balık burcunda. Temsilcisi Jupiter (eşiniz ya da ilişkiniz) Boğa Burcunda 8. Evde. Yani ‘ölüm’ ve ‘sonlanma’ evinde. Jupiter eşinizin para evinde yer alıyor. Bu da eşinizin paraya dair endişeleri olduğunu gösteriyor. 8. Ev aynı zamanda suçlu bir evdir. Eşiniz, kötü bir harekette bulunmuştur ve suçludur.

* Sizin duygularınızı temsil eden Ay, Yay burcunda 3. Evde. Ay ve Jupiter arasında veya Merkür ve Jupiter arasında yakınlaşan bir durum söz konusu değil. Fakat Ay, Jupiter’den aldığı ışığı Uranüs’e (boşanma) yansıtır. Uranüs de 7. Evden (ilişkiler evinden) henüz çıkmış ve ‘sonlanma’ evi 8. Eve yerleşmiştir.

* Jupiter, Ay’I kendi evinde karşılıyor. Yani kocanız size kapılarını açmış durumda. Sizi iyi ağırlıyor. Yani kocanız aslında boşanmak istemiyor denebilir.

* Ay 3. Evde ve Yay burcunda değişiklik ihtiyacı içinde. Uranüs, boşanmayı sembolize eder. Ay’ın Uranus’le üçgen açısı boşanma habercisidir ve 1 ay içinde mükemmel bir açıyla boşanmaya bağlanır. Ay, Uranus’ten hemen sonra 10. Evdeki Venüs’le karşılaşır. Bu da boşanmanızla alakalı toplum içindeki reputasyonunuz hakkında endişeleneceğiniz anlamına gelir.

* Arap astrolojisinde yıldız haritalarında Boşanma Noktası denen bir nokta vardır. Sizinki 5’49” derecede Yay burcunda. Sizi temsil eden Ay’ınızla neredeyse yan yana bulunur. Bu da 2 ay içerisinde boşanmanızın beklendiğine dair bir başka işarettir.

* İlişkilerde erkeği temsil eden Mars boşanmanın da yöneticisidir. Boğa burcunda düşüktür. Bu da bize eşinizin birtakım sorunları olduğunu düşündürür.

* Sorumuzun sonunu sonların evi 4. Evde de arayabiliriz. 4. Ev Yay burcunda ve yöneticisi olan Jupiter de 8. Evde. 8. Ev sonlanmanın evidir. 7.evin 4. Evi (ilişkinin sonu) de 10. Evdir ve siz de Merkür olarak orada yer alıyorsunuz zaten. Bu durum da boşanmaya isaret eden bir diğer ipucudur.

* Gezegenlerden yıldızlara geçersek felaket ve yenilgiyi simgeleyen Capul Algol yıldızının Mars’la (eşinizle) kavuşumda olduğunu görüyoruz. Eşiniz adeta aklını yitirmiştir. Bu akıl yitirmek alkol ve benzeri madde kullanımı anlamına da geleceği gibi bambaşka ve aslında hiç kendine benzemeyen bir ruh hali anlamına da gelebilir.

* Aldebaran yıldızı da sizinle kavuşumdadır. Bu yıldız büyük değişimlere işarettir. Fakat beraberinde şiddet de getirebilir. Yani büyük patırtı kütürtü, tekme tokatlı (mecazen de düşününüz) bir boşanma size bekliyor olabilir. Fakat bilin ki bu durum kısa sürer ve sonu iyi olur.

* Antares yıldızı da Ay’ınızla kuvuşumdadır. Bu da tartışmalar ve şiddeti gösteren bir başka işarettir.

* Alcyone yıldızı da Venüs’ünüzle kavuşmak üzere. Bu da ağlayacağınız anlamına gelir.

Özetle değişken burçların köşe evlerde bulunması değişime işaret. Sizi temsil eden her ev değişken burçlarda. (Ay = Yay, Venüs = İkizler, Merkür = İkizler) Eşiniz daha sabit durmakta, hayatını değiştirmek istememekte ve fakat bir şekilde kendisi kendinde değil. Düşük durumda. Boşanacağınıza dair haritanızda çok ipucu var. Fakat bu öyle kolay olmayacak. Mecazen çok kan ve gözyaşı söz konusu. Bir çocuğunuz varsa onu merak etmeyiniz. Onun keyfi ve rahatı iyi durumdadır.

Yazar : Admin ~ Genis bir bilgi yelpazesi sunar

Arsiv BOŞANMA FALI - Admin - 29 Ekim 2014 Çarşamba-0 Yorum: BOŞANMA FALI
 

0 yorum:

Yorum Gönder