Arda Turan’ın Yıldız Haritası

Arda Turan, 30 Ocak 1987’de İstanbul’da saat 14:45’te dünyaya gelmiştir. Doğduğu zamanın yıldız haritası aşağıdaki gibidir.

Arda Turan'ın doğum haritasıArda, Kova Burcu olmasına rağmen Balık burcundaki Ay’ı ve Yengeç yükseleni ile Kova’nın mesafeli ve hissiyattan arınmış duruşuna sahip değildir. Şefkatli, korumacı ve derin hislere sahip, hatta ortamdaki elektriği her hücresine kadar hissedebilen hassas biridir.

6. evindeki kümeleşme sağlığına ve hayatına çok dikkat ettiğini gösterir. Sanki bir hayatı yoktur da, yapılacaklar listesi vardır.

10. evde kendi evinde bulunan hareket ve enerjisi sembolü Mars da onun sporculuk kariyerini seçeceğinin işaretidir. 10. evde, Tepe Noktası ile kavuşumlu ve yükselmiş durumdaki Jupiter onun kariyerinde bir yıldız olacağını ve müthiş ünlü olacağının en büyük göstergesidir.

Yine 10. evindeki Kuzey Ay Düğümü de hayat yolunun başarılı spor kariyerinden geçtiğini destekler. Buradaki tek handikap olan 6. evdeki Uranüs’le sert açı yapan Jüpiter, Arda ‘nın zaman zaman ani beliren sağlık sorunları yüzünden kariyerinin etkilenmesine sebep olur. Bu rahatsızlıkların apandisit, bağırsak enfeksiyonları, sinir harabı ve el bileği incinmeleri şeklinde ortaya çıkması muhtemeldir.

7. evin (evlilik) yöneticisi olan Satürn’ün 6. Evde (gündelik sorunlar) bulunması evliliğinde mutluluğu yakalayamayacağını gösterir.

İlerletilmiş haritasında kariyerinin sonunun yurtdışında olacağını görüyoruz. (10. evinden sonraki 4. evinin yöneticisi olan Ay  9. evde)

Yazar : Admin ~ Genis bir bilgi yelpazesi sunar

Arsiv Arda Turan’ın Yıldız Haritası - Admin - 1 Kasım 2014 Cumartesi-0 Yorum: Arda Turan’ın Yıldız Haritası
 

0 yorum:

Yorum Gönder