EŞ İLE BARIŞMA

Eşinden ayrı yaşayan ama resmi olarak boşanmayan bir danışanım eşinin ısrarları üzerine onunla beraberliği yeniden denemeyi düşünüyor.  Eşiyle tekrar beraber olmayı denemeden önce konuyla ilgili yıldızların da fikrini aldı.

Soruyu aldığım ana ait yandaki gökyüzü haritasını çıkardım.  Bu haritayı okuyarak müşterimin sorusunun cevabını aradım:

Eşle Barışmak
Ayrı Yaşadığımız Eşimle Bir Araya Gelmeli Miyiz?

Haritanızda köşe evler kardinal burçlarda. Satürn de birinci evde yer alıyor.

Sabır ve kısıtın gezegeni Satürn’ün birinci evde olması, sizin uzun zamandır sabırla ve azimle konu üzerinde durduğunuzu ve bunu neticelendirmeye çalıştığınızı gösterir. Depresif, endişeli ve biraz kortuğunuzu da belirtir. Aynı zamanda sizin erken yaşta bu evliliği yaptığınızı ve çabuk olgunlaşmak durumunda kaldığınızı da anlarız.

Kardinal burçlardaki köşe evler ise durumunuza netlik kazandırmak için artık zamanın daraldığını, çok kısa sürede durumunuzda bir değişiklik olacağına ve sorununuzu çözeceğinize işarettir.

Şimdi haritadaki temsilcilerinizi bulalım.

Yükselen Terazi. Sizi temsil eden Venüs’tür ve 9. Evde, 13+ derece İkizler burcundadır. Venüs, İkizler burcunda bu derecede henüz Term asaletine yeni geçmiştir. Diğer temsilciniz Ay 5. Evde 24+derece Kova burcundadır. Face asaletindedir.

Sizin durumunuz şahane olmasa da bir şekilde hayatınızı devam ettirmişsiniz. Evliliğiniz sürsün sürmesin, siz idare ediyorsunuz ama 5. evdeki Ay, (sanırım çocuğunuz var) çocuğunuzu düşündüğünüzü ve bu yüzden evliliğinizi yeniden denemeye niyetlendiğinizi gösteriyor.

Evliliğinizi temsil eden 7. ev Koç burcundadır ve yöneticisi Mars, eşinizi simgeler. 8. evde tesadüfi bir asalete sahip olsa da az önce de dediğimiz gibi Mars, bu burçta zararlıdır.

Tesadüfi asaleti ise eşinizin evliliğinizi kurtarmak için birinden yardım aldığını gösteriyor. Mars, 2. ve 7. evlerin yöneticisi olduğu için evlilik konusunda bir karara varmak adına bir iş ortağının ya da daha geniş aileden aracılık etmesini istediğini ya da maddi olanaklarını kullandığını anlayabiliriz.

Eşinizi temsil eden burcun Koç olması eşinizin fevriliğine ve bencilliğine de işarettir. Ani hareket ederek hem iyi hem de kötü yönde şaşırtan Uranüs’ün de evlilik evinizin üzerinde olması bunu destekler. Sizin evliliğiniz hep inişli çıkışlı olmuş.

Ay’ın bir sonraki açısı Boğa burcundaki Mars ile kare açı yapar.
Yani siz ve eşiniz zor da olsa zaman da alsa tekrar kavuşuyorsunuz.

Mars, Boğa’da düşüktür. Ama Ay, yüksektir. Mars, zararlı Algol yıldızıyla kavuşumdan henüz uzaklaşıyor.
Yani eşiniz aklını kaybetmiş gibi olduğu bir dönemden (aşırı depresyon ya da alkol etkisiyle kendisi gibi davranamadığı bir hal) henüz geçmiş. Şu anda da feci üzüntülü. Neticede de onca yaşanan zorluklar sonunda eşiniz sizi iyi bir şekilde karşılıyor. Çok kısa bir süre sonra bu ‘düşük’ durumundan da çıkıyor. Harika bir insana dönüşmese de idare edebileceksiniz.

Evliliğinizin sonu var mı diye evliliğinizin, yani 7. evinizin 4. evine, yani haritanın 11. evine bakalım.
11. ev, Aslan burcunda. Temsilcisi Güneş 9. Evde İkizler burcunda, face asaletinde. Yani eşinizle tekrar beraber olmayı kabul ederseniz mutluluktan uçmasanız da, inişiniz çıkışınız bitmese de evliliğiniz tatmin edici yeterlilikte devam edecektir.

Yazar : Admin ~ Genis bir bilgi yelpazesi sunar

Arsiv EŞ İLE BARIŞMA - Admin - 29 Ekim 2014 Çarşamba-0 Yorum: EŞ İLE BARIŞMA
 

0 yorum:

Yorum Gönder