AY TUTULMASI VE ETKİLERİ

Tutulmalar kriz zamanlarına işaret eder. Krizlerle mutlaka kötü şeyler olacağı anlamını çıkarmamalıyız. Tutulma doğum haritamızın neresinde gerçekleşirse o alanda değişiklikler olacağı, o alanda biraz emek ve vakit harcayacağımızı öngörebiliriz.

15 Haziran 2011’de gece 23:13’te gerçekleşecek olan Ay tutulması Güneş’in de Merkür’le kavuşumu esnasında olacağı için iletişim çatışmaları öne çıkacak. Kalbimizle aklımız farklı farklı şeyler söyleyip bizi ikilemlerde bırakacak.

Örneğin bu gece Yay burcunda gerçekleşecek olan tutulma benim 6. Evimde gerçekleşecek. 6. Ev fiziksel gereksinimlerimizi yerine getirmek üzere yaptığımız günlük işler ile takip ettiğimiz rutinleri içerir. Beslenmek, egzersiz yapmak gibi vücudumuz ve sağlığımızı ilgilendiren aktiviteler ve günlük rutinde devam eden işlerimizi de kapsar.

6. Evdeki Ay tutulması rutinimizdeki değişime işarettir. Tutulma bizi egzersiz yapar, belenme düzenimizi değiştirir hale getirebilir. Bütün gün düzenli olarak bir ofiste mesai harcıyosak ofis ortamımızı değiştirme ihtiyacı doğurabilir.

Bu geceki ay tutulması sizin hangi evinizde gerçekleşecek? Tutulmadan nasıl etkileceksiniz?

Yazar : Admin ~ Genis bir bilgi yelpazesi sunar

Arsiv AY TUTULMASI VE ETKİLERİ - Admin - 29 Ekim 2014 Çarşamba-0 Yorum: AY TUTULMASI VE ETKİLERİ
 

0 yorum:

Yorum Gönder